UKLJUČI SE

Kako se možeš uključiti u “Kreativno” kampanju za promociju kulture? Ima više načina i sve zavisi od ličnih mogućnosti i želja. Dovoljan je jedan jedini minut – sve preko toga samo ako možeš i želiš. Koji su to naćini? Ovo su naši predlozi, a otvoreni smo i za nove ideje. Tu ćeš saznati i šta možeš dobiti za uzvrat pored lepog osećaja da uz malo ili nimalo truda pomažeš da se promoviše kultura, kako bi joj se vratilo zasluženo mesto u društvu i poboljšao položaj svih nas koji se njom bavimo.

PRIDRUŽI NAM SE

Kako? Ovo je najlakši i najbrži način, jer je dovoljno samo da se složiš da budeš ambasador i da tvoj profil postavimo na naš sajt u odeljak NAŠI AMBASADORI. Na taj način već pružaš podršku i ne moraš više ništa da uradiš. Ako želiš, a ne možeš javno da nas podržiš (npr. imaš ugovor sa poslodavcem koji ti to ne dozvoljava), možemo da ti napravimo profil koji neće otkriti tvoj identitet – ima više mogućnosti za to.

Šta ti to može doneti? Možda te neko pronađe preko naše platforme i ponudi ti posao, nastup ili neki drugi vid saradnje. Ako nemaš vebsajt, napravićemo ti i besplatnu stranicu, koju možeš koristiti kao svoj elektronski portfolio.

POZOVI DRUGE KREATIVCE DA NAM SE PRIDRUŽE

Kako? Pozovi kreativce iz svog kruga porodice, prijatelja i poslovnih kontakata usmeno, pisanim putem, preko društvenih mreža ili na koji god način želiš. Dovoljno je da podeliš link za ovu stranicu ili naš promotivni video. Što nas je više, to lepše i bolje.
Šta ti to može doneti? Što se više ljudi uključi, to se mogućnosti za sve uvećavaju da stvore nove kontakte, ostvare nove zamisli, pronađu nove poslove, saradnike i prijatelje.

PODELI NAŠE SADRŽAJE I AKTIVNOSTI

Kako? Ovo je još jedan lak i brz način. Ispričaj o nama nekome kome bi ovo moglo biti zanimljivo, podeli naše sadržaje ili informacije na društvenim mrežama ili svom vebsajtu, spomeni naše aktivnosti u medijima ili na neki drugi način pomozi da se čuje za nas.

Šta ti to može doneti? Lepu energiju i povod za druženje i komunikaciju sa ljudima sa kojima deliš slična interesovanja i vrednosti. Ko zna, možda se iz toga izrode i nova prijateljstva i(li) saradnje?

PODELI SVOJE USPEHE I SADRŽAJE SA NAMA

Kako? Podeli sa nama svoj nedavne i predstojeće uspehe, radove, nastupe, tekstove, kreativne objave i druge novosti i sadržaje po želji direktno u našoj Facebook grupi ili nam pošalji da objavimo na našim stranicama i profilima. Ako je reč o zaista velikim i važnim vestima, pošalji nam lepo, sažeto sročenu informaciju i prateću fotografiju ili link za video, i rado ćemo objaviti na našem sajtu u odeljku NOVOSTI.

Šta ti to može doneti? Promociju i podršku tvog kreativnog rada, a možda i više od toga.

Kako? Pogledaj naše pisane, video i druge sadržaje i pošalji nam i nešto svoje, da uvrstimo u našu kampanju. Možeš se uključiti i redovnim aktivnostima, idejama, predlozima i drugim vidovima angažovanja.

Šta ti to može doneti? Priliku da podeliš nešto lepo što radiš i stvaraš, a možda i nešto novo i neočekivano, što će ti dati samopouzdanje da se oprobaš i u tome. 

POJAVI SE U MEDIJIMA

Kako? Kada se prave priče o našoj kampanji, kaži i ti nešto za radio, televiziju, novine i druge medije. Ako aktivno učestvuješ u kampanji, to može biti i redovna praksa.

Šta ti to može doneti? Priliku da stekneš nove kontakte i iskustvo sa medijima, i uz to predstaviš sebe i svoj rad. Ako već uveliko mediji prate tvoj rad, to će biti još jedan način da se povežeš sa ljudima koji te poštuju i vole i daš svoj doprinos jednoj plemenitoj misiji kakva je naša kulturna kampanja.

Kako? Pošalji nam svoj e-mail kako bi jednom mesečno slali novosti i obaveštenja o našim aktivnostima. Tako ćeš na lak i neobavezujući način uvek moći da se informišeš i pridružiš u aktivnostima koje te zanimaju. 

Šta ti to može doneti? Ako želiš, pored informacija i mogućnost  otkrivanja novih poslova i projekata, ali i učešća u našim “onlajn” i “uživo” okupljanjima, medijskim radionicama i drugim lepim iznenađenjima.

SMISLI SVOJ NAČIN

Želiš da se uključiš na način koji nije ovde naveden? Jedva čekamo da čujemo tvoje predloge!